Array ( [cont] => 52 ) BergICT
Hulp

Contact

foto
Berg ICT helpt u snel en efficiƫnt bij het oplossen van uw ICT-vraagstuk. Zowel voor particulieren als het bedrijfsleven leveren wij passende oplossingen. Of het nu gaat om de aanschaf van soft- of hardware, het ontwerpen, installeren en beheren van netwerken of het ontwerpen en beheren van internetoplossingen zoals, mail, websites en draadloze netwerken, bij ons bent u aan het goede adres.

Direct probleem of vraag? Bel: 0651-991832 of 0521-523376.
Liever mailen? Vul het formulier in of mail direct naar info@bergict.nl.

Berg ICT

T: 0521-523376
F: 0521-523371
M: 0651-991832

Stationsstraat 27
8331 GJ STEENWIJK

Route

Auto vanaf Leeuwarden/Den Helder
Volg de A32 richting Zwolle. Neem afrit 6: Steenwijk. Onderaan de afslag slaat u linksaf. Bij de rotonde houdt u rechts (Steenwijk) aan. Bij de volgende rotonde gaat u rechtuit. U steekt nu het spoor over en slaat direct af naar rechts. Aan uw rechterhand bevindt zich de parkeerplaats van de NS, rijdt deze op en parkeer zo dicht mogelijk bij de spoorwegovergang waar u overheen reed. Stationsstraat 27 is recht tegenover de parkeerplaats gelegen. Ons kantoor bevindt zich aan de achterzijde van het authentieke pand, dat u op de hoek ziet staan.

Auto vanaf Groningen/Zwolle/Amersfoort/Arnhem
Volg de A28 richting Meppel. Bij het knooppunt Lankhorst gaat u de A32 op, richting Leeuwarden. U neemt de afslag Steenwijk (afrit 6). Bij de afrit gaat u linksaf richting Steenwijk. Bij de rotonde gaat u rechtuit. Bij de volgende rotonde gaat u rechtuit. U steekt nu het spoor over en slaat direct af naar rechts. Aan uw rechterhand bevindt zich de parkeerplaats van de NS, rijdt deze op en parkeer zo dicht mogelijk bij de spoorwegovergang waar u overheen reed. Stationsstraat 27 is recht tegenover de parkeerplaats gelegen. Ons kantoor bevindt zich aan de achterzijde van het authentieke pand, dat u op de hoek ziet staan.

Auto vanaf Emmeloord/Amsterdam
U neemt de afslag Emmeloord/De Munt (afrit 15). Bij de afrit gaat u richting Marknesse/Steenwijk. U vervolgt deze weg door bij de twee rotondes bij Blokzijl de tweede afslag te nemen. U rijdt nu op de Blokzijlse weg. U gaat alsmaar rechtdoor totdat u bij industrieterrein Groot Verlaat in Steenwijk bij de rotonde komt. U neemt hier de eerste afslag en rijdt door het plaatsje Zuidveen heen. Daarna slaat u de zesde weg aan uw linkerhand in. U komt nu bij een rotonde en neemt deze driekwart. U rijdt nu op de Meppelerweg. Deze volgt u. Bij de bocht in de weg, wordt dit de Stationsstraat. U rijdt door. Zodra u rechts Apotheek Oostwijk ziet, kunt u het best links parkeren. Ons kantoor is gelegen op de hoek, achter het authentieke pand op nummer 27, vlak voor de spoorwegovergang.

Trein
U kunt de intercity nemen vanuit Leeuwarden richting Zwolle/Amersfoort. Deze rijdt tenminste twee keer per uur en stopt op Steenwijk.
Komt u vanuit Amersfoort neem dan de intercity richting Zwolle/Leeuwarden/Groningen en neem plaats in het deel voor Leeuwarden (vaak het achterste deel). Stap uit op Steenwijk.
Komt u vanuit Groningen, neem dan de intercity naar Zwolle. Stap uit in Meppel en stap over op de intercity naar Leeuwarden. Stap uit in Steenwijk.
Aangekomen op station Steenwijk loopt u door het station heen. U steekt het stationsplein over en neemt de linkerzebra. U slaat op de stoep linksaf en loopt op de tramlaan. Aan het eind op de hoek bevindt zich de stationsstraat 27. U kunt rechtsaf de uitrit opwandelen en komt dan bij het kantoor van BergICT.